top of page

Skupina Opiium

Veřejná·26 členů

Kde sledovat nejlepší živé sportovní sázky online

Evidentně má sledování živých sportovních sázek online pro mnoho lidí jiný význam a oblíbené stránky se hodně liší. Já například hledám místo, kde najdu komplexní nabídku živých sázek na různé sporty s přehledným rozhraním a možností sledovat zápasy zároveň se sázením. Hodně mě láká fotbal, tenis a basketbal, ale rád bych vyzkoušel i jiné sporty, třeba esporty nebo americký fotbal. Nakolik je podle vás těžké najít seriózní stránky, které mají takovou širokou nabídku bez zbytečných komplikací? Našel někdo něco doporučení, kde je prostě nejlepší sledování sportovních událostí a současně aktuální live kurzy? Také mě zajímá, jestli někdo využívá streamy přímo v aplikaci nebo preferujete nějaké kombinace s externími zdroji.

6 zobrazení
nakehaw735
(27. 7.)

Při sledování sportovních událostí se snažím mít všechny základní informace na jednom místě, protože neustálé přepínání mezi různými stránkami je dost nepohodlné. Na Парімач jsem si všiml, že se dá poměrně snadno přecházet mezi fotbalem, tenisem, basketbalem a e-sportem. Nejvíc mě zajímá přehled zápasů, aktuální stav a základní statistiky, které pomáhají lépe pochopit, co se právě děje. Rozhraní mi připadá celkem jednoduché, i když při větším množství událostí může chvíli trvat, než člověk najde to, co hledá. Zajímalo by mě, jak to mají ostatní a které informace při sledování zápasu považují za nejdůležitější.

Upraveno

• Instagram
    • Youtube
    • Facebook

Přihlaš se k odběru OPIIUM newsletteru.

Děkujeme za potvrzení!

OPIUM SPORT, s.r.o., Nám.14.října 17, Praha 5, 15000 |  info@opiumsport.cz  |  Tel. +420730171487

bottom of page