O receptu
Suroviny
90g GlutenFree (GF) ovesných vloček
30g GF ovesné mouky
15g kakaového prášku
2 lněná vejce (příprava viz postup níže)
15g kokosového oleje
1 lžička skořice
3 lžičky agáve sirupu
špetka soli
25g mandlí
20g nasekané
85% čokolády
Příprava
Připrav si velkou mísu a předehřej troubu na 200 stupňů
Začni s přípravou lněných vajec smícháním 2 lžiček mletého lněného semínka a 5 lžiček vody, nech je 5 minut odpočívat, aby zhoustly.
V připravené míse smíchej vločky, ovesnou mouku, kakaový prášek, nasekané mandle, skořici a sůl.
Přidej kokosový olej, lněná vejce a agáve sirup, dobře promíchej.
Směs přeprav na plech podložený pečícím papírem a peč asi 13 minut. V průběhu pečení je vhodné občas granolu promíchat.
Nech pořádně propéct, dopečenou granolu na závěr promíchej s nasekanou čokoládou.